top of page
Detailing

Detailing

Perfeksjon og lidenskap

Vi i Drivemac detailing er spesialisert på kosmetisk behandling av bil. Med våre dyktige ansatte tilbyr vi et godt utvalg av profosjonelle tjenester til din bil.
Hos oss kan du være sikker på at vi leverer et resultat som imøtekommer dine forventninger til konkurransedyktige priser.

Detailing: Welcome

Tjenester

Profesjonell detailing av ditt kjøretøy

Image by Andre Tan

bilvask

En vanlig utfordring ved vask av bil i bilvaskeanlegg er fremprovosering av riper. Feil vaskerutiner eller maskinvask gjør at det oppstår riper og bruksslitasje på lakken. Dette forårsaker at lakken mister sin naturlige dybde og glans. Hos oss er det annerledes! 
Hos oss kan du være sikker på at bilen din behandles med lidenskap og respekt for faget.

interiør

Vi er spesialister på behandling av interiør.
Har bilen din behov for spesiell rens for å få tilbake nybil følelse kan vi hjelpe deg.

pexels-harrison-haines-2834653.jpg
car-wax-vs-polish-080720211005.jpg

bilpleie

Polering er en god måte for å få økt glans og dybde i lakken. Ønsker du permanent fjerning av riper og slitasje anbefaler vi lakkorrigering for lakken på bilen din.  Med Lakkorrigering får bilen din økt glans og dybde og sikrer at ripene ikke kommer tilbake etter få vask.

Lakkbeskyttelse

En lakkforsegling gir en overflatebeskyttelse som opprettholder glans, motvirker slitasje og gjør bilvedlikeholdet lettere.

Ønsker du ekstra beskyttelse mot steinsprut, riper eller slitasje tilbyr vi Beskyttelsesfilm som gir lakken den ekstra beskyttelsen utover hva en lakkforsegling har evne til å motvirke!

Best-Paint-Protection-Film.jpg
Detailing: Inventory
Detailing: About Us
bottom of page