top of page

PRISER

Bilvask

Hos oss er du sikret på at bilen din behandles med lidenskap og respekt. Vi bruker flerstegs vaskeprosedyre som opprettholder lakkens naturlige glans uten at riper dannes. Vi bryr oss om detaljer og med et øye for detaljer jobber vi for å levere et sluttresultat over din forventing.

droppinn vask (Utilgjengelig)

pexels-tima-miroshnichenko-6873174.jpg

UTVENDIG/INVENDIG FRA 1100,-

UTVENDIG FRA 600,-

Bilen rengjøres med skumsåpe etterfulgt av manuell håndvask. Tjenesten tar 45-60 minutter.
Vasken inkluderer petrokjemisk avfetting, manuell rengjøring av felger og påføring av langtids- virkende våtvoks for økt glans og hydrofobisk effekt.

Detaljer vask

ALES9221-scaled.jpg

FRA 2300,-

Har du behov for en mer grundig vask? Vi tilbyr detaljert rengjøring av interiør og eksteriør. Tjenesten tar opp til 3 timer å utføre og forhåndsbestilles. Ta kontakt for booking av time!

innvendig rens

maxresdefault_edited.jpg

PRIS FRA 5000,-

LUKTFJERNING FRA 1800,-

Har bilen din behov for ekstra rens eller ønsker du tilbake nybilfølelsen? Vi utfører innvendig rens som gjenopptar interiørets naturlige finish. Skinn blir rengjort med skinn pleieprodukter slik at skinnets mykhet blir opprettholdt.
Innvendig rens må forhåndsbestilles. Ta kontakt for booking av time!

Priser: Inventory

PLEIE

GI BILEN DIN LENGERE LEVETID MED POLERING

Polering krever kunskap for detaljer for å oppnå et godt resultat. 
For å levere beste resultat utfører vi alltid en nøye inspeksjon av bilen og kartlegger dine behov før vi starter. Besiktelse er en gratis tjeneste som gir deg en oversikt over bilens tilstand. I samråd med deg tilpasser vi en tjeneste til ditt ønske og gir deg våre anbefalinger for å imøtekomme ditt behov.

ENKEL POLERING

car-wax-vs-polish-080720211005.jpg

FRA 4000,-

  • Detaljert utvendig vask

  • 1-stegs polering

  • Forsegling med voks

POLERING PLUS

polering-rogaland-polering-stavanger-aura-bilpleie_qt40_570x380.jpg

FRA 8000,-

  • Detaljert utvendig vask

  • 2-stegs polering

  • Delvis lakkorrigering

LAKKORRIGERING

ceramic-pro-coating-lakkforsegling-hvorfor-aura-hjem-desktop-retina_qt60-tpng_620x414.jpg.

FRA 13000,-

  • Detaljert utvendig vask

  • 3-stegs lakkorrigering og polering

  • Keramisk lakkforsegling

Priser: Inventory

lakkforsegling

Hvis du ønsker å opprettholde bilens glans og dybde er en lakkforsegling for deg. En lakkforsegling lager en sterk overflatebinding som endrer lakkens overflatespenning og sikrer en utmerket hydrofobisk effekt. Dermed oppnår lakken en vedvarende overflatebeskyttelse som gir vannavvisende egenskaper. Dette gir en overlegen motstandsdyktighet mot forurensning, UV-stråling, miljøpåvirkninger og sterke kjemikalier samtidig som glans og fargedybde opprettholdes.
Forutsatt at bilvedlikeholdet er godt og behandlingen vedlikeholdes regelmessig i form av korrekte vaskerutiner vil du ha en lakkbeskyttelse som vil gi deg glede i mange år.

keramisk lakkforsegling

carpaintdetailwater-1024x614.jpg

PRIS FRA 7500,-

Ønsker du en glans på din bil som varer lenge? keramisk forsegling legges på overflaten på lakken og etterlater en overflatebeskyttelse for lenge. Denne behandling vil gjøre det mye enklere å rengjøre bilen, samtidig som den beskytter lakken mot UV-stråling, veisalt, insekter og rustpartikler.
Behandlingen vil forbedre resultatet etter polering, gir utmerket glans og forenkler bilvedlikeholder. Forventet holdbarhet er opptil 2 år. Ved årlig rebehandling vil den vare enda lenger

syntetisk lakkforsegling

istockphoto-1276960885-612x612.jpg

FRA 4500,-

Ønsker du et billigere alternativ av en lakkforsegling tilbyr vi syntetisk forsegling som etterlater en høyglans beskyttelse til lakkoverflaten og gir en vannavvisende effekt i opp til 12 måneder. Årlig vedlikeholdsbehandling er anbefalt for optimal beskyttelse og holdbarhet.

lakkbeskyttelsesfilm

5e5ee67e4f35f7326e7c4a27_houston-texas-the-truth-about-paint-protection-film-1.jpg

FRA 29000,-

Ønsker du ekstra beskyttelse av bilen mot steinsprut, riper og bruksslitasje tilbyr beskyttelsesfilm. Dette er en transparent film som gir lakken den ekstra beskyttelsen mot slitasje utover hva en lakkforsegling har evne til å motvirke.

Priser: Inventory

Kontakt oss

Bedriftsveien 16, 0950 Oslo

22120625

Takk for din henvendelse!

Priser: Contact
bottom of page